UNIUNEA PORTURILOR INTERIOARE ROMANESTI
CE ESTE U.P.I.R

Este o asociatie a porturilor interioare romanesti, fara scop lucrativ, denumita "Uniunea Porturilor Interioare Romanesti" - cu sediul in Galati, str. Portului nr. 34, cod postal 800025.
Tel:  +40 236 460660-63
Fax: +40 236 460140

         

Bine ati venit pe pagina UPIR! Sunteti interesat de activitatea porturilor interioare romanesti?  Doriti mai multe informatii? CONTACTATI-NE !


Noiembrie 2007
In perioada 13 – 14 noiembrie 2007, Uniunea Porturilor Interioare Romanesti va participa ca expozant la "A 2-a Conferinta si Expozitie Europeana" referitoare la "Terminale portuare fluviale", care se va desfasura la Antwerp, Belgia.
In cadrul lucrarilor conferintei mentionate, D-na Carmen Costache – Presedinta a Uniunii Porturilor Interioare Romanesti, va sustine in data de 14 Noiembrie 1007 o prezentare a terminalelor portuare romanesti situate pe caile navigabile interioare.
In cadrul standului Uniunii Porturilor Interioare Romanesti, aceasta organizatie si membrii sai, vor prezenta si distribui materiale promotionale referitoare atat la activitatea, proiectele de dezvoltare si potentialul porturilor interioare situate pe Dunare, inclusiv ale agentilor economici care desfasoara activitati portuare cat si la activitatea propriu-zisa a UPIR.
www.inlandterminals.comOctombrie 2007
In data de 12 octombrie 2007, ca urmare a deciziei conducerii Federatiei Europene a Porturilor Interioare, Uniunea Porturilor Interioare Romanesti in cooperare cu Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime SA Galati au organizat Adunarea Generala si Sedinta Comitetului Executiv a Federatiei Europene a Porturilor Interioare EFIP.
In cadrul acestor sedinte au fost discutate atat chestiuni referitoare la activitatea Federatiei Europene a Porturilor Interioare cat si chestiuni referitoare la activitatea portuara si navigatia interioara in cadrul tarilor apartinand Uniunii Europene.
www.inlandports.be

pdficon EFIP - Press Release "Welcomes two new members"Nu aveti instalat Acrobat Reader
pentru vizualizarea fisierelor PDF ?
Descarcati de aici !

2007 © UPIR. Toate drepturile rezervate .